FLYTTEN

Jag har inte haft någon dator på hela helgen, puuhu. Fredags skön dag åkte hem efter jobbet och en dag på stan vi fick ju slute efter lunch. lördaga blev det en dag på kandet kom hem sent. Och igår flytt hela dagen! :D

Det är så jävla skönt och det kommer bli så bra. Har inte packat upp alla saker än  men det ska vi göra hela dagen idag efter jobbet.
istället gick vi och fika, handla och slutade med sex and the city 2. Super mysig kväll. Har som sagt inte haft någon dator på hela helgen så inte lagt in några bilder men det ska göras under dagen.

Nu ska jag ha utbildning hej svej


FIGHTING

Idag är det fredag igen!!! wooho och jag flyttar i helgen. owwwiiii
Men men nu är det jobb och just nu jätte tråkigt men hoppas på att det blir bättre snart. och vi har ju rast om 30 men jag gör i alla fall mitt bästa :)
Men men i veckan har jag haft fullt upp med träning,jobb,flytt och allt mellan himel och jord men nu så är allt snart klart.
Iveckan kollade jag ialla fall på en bra film med channing tatum. Riktigt bra. den kan ju inte bli dålig när han är med :)
Idag ska jag ta med mig kameran när vi ska hitta på något det va länge sen jag hade med mig den nu! ajaj inte bra!
















MICHAEL JACKSON

THihii :D


En ny vecka.. igen

ja helgen va helt ok;

Fredags; Djurgården sen hemgång
Lördagen; hemligt
Söndagen; blev bara en massa städa och en jäklans massa promenerande, eller två tvåtimmars promenader i regner i alla fall. tyckte jag va ganska bra av mig själv, ena hade jag ju madde med mig i örat ;)

Jahopp den här dagen började väl inte så där jätte bra. Saker och ting blev inte som det skulle och det gjorde väl inte humöret på topp. men men nu är den dagen i alla fall över och jag har vart på min första promenad och ska ut på min andra och har fått med mig sus.
Efter det blir det att börja packa inför flytten den är ju trots allt redan på fredag eller lördag. Hoppas på fredag :D och hoppas på fint väder tills dess.

Syrran skickade sms och skrev att dom spelar in snabba Cash där hon är idag. avundsjuk JA. Joel kinnaman är ju som sagt med.

Nej nu har jag inte tid att sitta här jag ska ut och gå :D då mår man som bäst!



DAGENS

Håll en låg profil i dag.
Jobba ensam eller bakom kulisserna.
 Du har en hel del att fundera över.


Känner jag att jag vill göra också!






SLUUUUUUUUUUT

Nu är jag helt slut, gått på två långa promenade idag och va redan helt slut när jag gick ut. Så nu blir det sängen bums.

Imorrgon är det ju fredag. Inte riktigt bestämt mig än vad det blir men lutar ju mot djugårn i det fina vädret efter jobbet i morrn. Hoppas bara på Att Maaaaaaaaaa-lin har blivit frisk till dess. :D men har sagt år henne att drick mycket vatten det hjälper alltid.

Har fortfarande inte bestämt mig för om jag ska dra till landet på lördag eller inte. Ser ju ut som att det inte ska bli så fint väder varken här eller där. Och fins inte så mkt att göra där då. Då vill ja hellre fika och sats på bio här hemma.

Men endå är det ju sisat helgen som jag bor hemma så kanske borde följa med för det då ;)

Nästa vecka blir det ju bara packning och planering och flyttning, vad som ska med och inte och vad som köpas in. Å vad det här ska bli kul!
Samt planering med kiki om turkiet!

Nej nu ska jag sova sitter här och nickar, Natti natti alla glada :D


EN VECKA KVAR


Om en vecka lämnar jag berga för vasastan! tiden har gått sjukt fort och jag måster verkligen börja packa, det käns sjukt!

Men men vi har suttit ute hela lunchen och ätit i soolen :D skön dag och det är torsdag och dagen före fredag.
Och i morgon ska det bli toppen väder så det blir djurgårn i morgon efter jobbet med en gång. Hur mysigt som helst. hoppas det håller i sig.

ikväll kommer ingring och grillar med oss så jag får gå snabt från bussen idag, :D

nu ska ja jobba hej svej. Jag ska vinna !!!!






+ + +



Ja vill me ha mörkt hår



DAGENS


Se till att du får utlopp för din kreativitet.
Målet är inte viktigt. Det är vägen dit som räknas.



TATTOOO

Nu har jag gjort om min Mj tattoo och den är så snygg så snygg så snygg. Så oj vad jag längtar. Kan ju inte hålla mig :D ska göra så fort jag har tid men det är ju så svårt när jag jobbar som jag gör. Men jag ska minsan få in det här för jag vill ha den fort som tusan.  Nu har jag velat och sagt så länge så nu ska den bli gjord !


Annars då dagen: Inte  hänt så mkt i mitt lilla liv. Lungt och skönt. morgonen har gått  helt ok.

Nu jobba vidare hejsan svejsan


En varm Tisdag

Idag så fick Shiva följa med mig till jobbet. Hon har busat  runt här hela dagen och en promenix på lunchen så nu är hon dödstrött och liggger här på mitt bord och vilar. Sötnöt.
Papi åkte till London idag så ska passa på att beställa några par converse av han. Sen så ikväll skulle mami köpa sushi. Mumsan :)

Fins inte så mkt mer att säga tror jag. Det är bara 11 dagar kvar tills jag flyttar nu. Nästan så att man bör börja packa ner allting ;)

igår var jag också hemma hos Kiki och kollade på alla bilder från Turkiet måste såga att man blir ju riktigt sugen.

Nu jobba en massa kan ju inte jobba över ida,


BERGA -

Ja igår så tog jag maddel och Maaaalin bilden hem till berga efter en dag på jobbet. Påvägen passade vi på att handla lite gått och köpte med och pizza :D Sen gjorde vi en brasa som Maaaalin fick igång. Sen blev det dear john. Åå vad bra den är. Men Madde är som min mor så hon somnade efter tio minuter och jag kanske efter en timma, så det blev en tidig kväll för oss alla.

Idag så drog vi in till jobbet för att hämta min kamera och sen en sväng på stan. Nu är vi hem hos mig igen och ska äta och så sen ska vi in och hitta på något med Maaalin. Vi får se vad vi hittar på.

Nu kollar jag på vädret och ser att det ska bli 20 + och sol i morgon. Då blir det ju djurgårn :D

Shooohej

DEAR JOHN

Den här filmen ska jag hem och se på, Jag har sätt halv <3



Får jag komma och hälsa på dig ? :)



Nu vet jag exakt vad hur min tatoo ska se ut, den ska sitta på under armen :D


BE QUICK OR BE DEAD

Japp så har det vart rast här och snart slutar vi :D wiiiiihoooo då får vi komma ut i solen igen. Passade på att fotta lite.



STOP



Isak






Mycket Michael jackson där :)




Och så Ebs egna Mj


Onsdag 12 / 5

En helt vanlig dag är det här på ebs idag.
och vädret är på topp så idag blir det att hitta på nåonting med alla glad efter jobbet :D
Just nu sitter ja och kolla på hundar. Jag har ju min älskade shivi som är bäst, den bästa av alla. Men jag skulle också vilja ha en större riktig hund en sån som Cleo. Cleo va bäst och henne saknar vi :(. Just därför sitter jag och kollar på border collie. Det var det som cleo skulle ha vart men när  hon växte upp blev  hon något helt annat. Men hon va lika söt för det och till och med sötare. Kunde inte fått en bättre hund. Men så denna gång skulle jag villja ha en border collie som kan följa med på mina promenader. Går ju nu minst två timmar om dagen och satsar på det och det ska bli mer. Och det skulle Passa bra nu när mamma är hemma så mycket :D och dom är jätte fina!!!   och shiva skulle bli glad med en vän, hon har ju bara sina katter i humlan så hemma behövs det en så busig som hon är.




DAGENS HOROSKOP


Ditt arbete kan förändras på nåt sätt nu.
 Du får nya uppgifter eller så kanske du skaffar nytt jobb.





Gå gå gå

Nu vill jag bli klar så att jag får ut och gå, idag ska jag gå låååååååååångt :D


Solig Lunch med Ebs

Jahopp då har man suttit ute i solen på en härlig lunch :) mumsfilibibbsan. Morgonen har väl gått sisodär men nu är jag pigg och glad så nu känner jag att jag kommer igen :D det blev lite bilder på lunchen. blommor och bin





goaste dröm Yoggin



Ramona





sol katt



DON'T BE SUPRISED WHEN YOU CAN'T KILL ME

Usha mig vad trött jag är idag. Är så slut i hela kroppen och huvet också. Men men det kommer igång snart. Men inte så konstigt jag gick på två långisar igår. En med mig själv och en som jag tror va nästan över två timmar med susanna. Skönt var det i alla fall.

Idag lyser solen i alla fall lite sommar känsla får man, har ju nästan trott att det har varit höst. Denna vecka är ju kort och det behövs. Funderar på om man ska hänga med till landet och kinappa med mig madde. Men som vädret set ut så ser det inte så lockande ut :P  då kan vi nog ha det bättre här hemma. Just nu känner jag för massa fika och mys om det ska bli en massa regn. kanske en bio på det ockå. Men det är nu det. Det kommer hinna vända fram till ledigheten tro mig.

på lördag är det ju bara TVÅ veckor kvar tills jag och Killiankills.blogg.se flyttar! Gah vad tiden går fort och vad skönt det kommer att bli. Det kommer bli en jäklands massa promenader. Och tyvär. till korkade idioter så kommer Ina vara överallt och ingen stans. Jobbigt? puuuft ;)

Nej nu har Maaaaalin fått iväg mer än mig och jag ligger efter. Nu är dettta ingen lek längre utan det är på blodigt alvar. Nudu kommer jag igen, jag ska vinna ! ;)





 


Måndag och en ny vecka

Jaa I lördags gjorde vi lite allt möjligt som vanligt va på treat sen va vi som vanligt lverallt och ingen stans. Men det va en bra kväll!

Igår åkte jag och mötte madde hos fredrik och efter det drog vi och käka och väntade på att Tom skulle sluta eftersom Madde och Tom skulle fika. När vi sitter och fikar kommer det en haltande brud på kryckor på odengatan. Haha och tom som hade suttit tyst vräker ut sig; det där kallar jag walk of shame! Hahaha det va det bästa han sagt på länge. Och gav oss en glatt skratt för resten av dagen. Samt att killarna brevid hörde vad han sa och började as garva dom med :P 

Men men efter det drog jag till haga för en promenad, och har inge mer att säga om det. Idag är jag riktigt jävla trött. Vädret är inte det bästa och trodde att det skulle vara nogon slags sommar när man nästan är inne i mitten av maj. Men icke sa nicke. Men idag tycker jag faktist att det här vädret är riktigt mysigt.

Nu måste jag fortsätta jobba och ska prata med Maaaaalin om fredagen :D shoooo




Så här ska det se ut idag innan vi går hem :D


VI ÄR SÅ JÄVLA BRA



oj oj oj  vad bra vi är !  :D



MAAAAAAAALIN prå Pite,


;)



Skumpa Japp japp





Hamza försökte med det motsatta könet men det slutade med att han drog hem med Pat.. någon som blev förvånad? haha nej.



Alla vet att malin älskar Köööörv



Ja det slutar ju alltid med Mj



Alla hade vi roligt



Madde är en bra chef






??? okej



Alla GLADA :D



DU



YEAAAH



Annelie !!! :)



Flyllo och skön Ramona :D



Isak hade tjej besök under kvällen



GLEEEEEEEEEN :D



Jag älskar folket på mitt jobb :)



DU INAAA !!!!!!!!!



Annelie från gbg och EM



Här dansades det minsan..


Hej då nu ska jag och madde till treat och hälsa på och knäppa några bilder så man har det gjort, sen får vi väl se vad det blir. Ska städa i morgon så mami min blir glad ! :D puss hej alla glada !


FLER BILDER FRÅN KICK OFFEN



Upp och ner, ner och upp





RAAW



Hamz och Pat va för sig själva hela kvällen ;)








Maaaaaaaaaaaalin och Ina :D



MADDIE <3



HAMZ SÅG ETT SPÖÖÖKE



Den som viskar den ljuger på tuttarna han suger







SKÅÅÅL



Isak fick igen..

kommer mycket mer men nu ska jag och madde kila här ifrån, och vi kommer komma ut det spökar och eller vi är i alla fall inte ensamma här och madde är den enda som kommer in här efter 8 på helger och helger över huvud taget!?


KICK OFF; EBS OCH TELE 2


iska tycker om sig själv så  mycket så han har sig själv på rumpan :)



jag har varken tid eller lust att sitta vid datan nu men jag var tvungen att lägga in och radera 5000 bilder så jag la in lite :D  puss på er jag är på kick off ikcäll och detta kan inte bli mer än toppen för alla på mitt jobb är världens skönaste människor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  jag älskar dom !!!!!!!!! hej då ikväll ska vi ut och spååååra blir ingen görnan det blir nästa gång det det blir fint väder hej då !!!!!!!!

JAG ÄLSKAR EBS OCH  TELE2 :D



Torsdag 6 / 5 - 10

Imorse vaknade jag ungefär som jag somnade igår kväll. Yr och som en spagetti. Men envis som jag är så tvingade jag mig själv att gå till jobbet från bussen i tekniska. Och jag tog till och med en liten omväg även om fast det var en pina, benen ville inte riktigt göra samma sak som mig. Men men när jag kom till jobbet var jag pigg som en lärka och energin i kroppen kom tillbaka till lunchen. Så det blir en långis efter dansen idag med.
Påväg till jobbet i alla fall så skulle jag haft med mig kameran för det  har blivit så grönt och fint och körsbärsträden har ju slagit ut nu såg jag så det är så fint så fint :D.

På Lunchen satt Jag,Ramona,Maaaaaalin och uldika i solen och åt. Solen tar faktist bra nu märkte jag nu när vi kom in. Men men Ramona som har bott i norge i 5 år tror jag det var har lurat iväg mig till att dra dit. Jag vill verkligen göra det ett litet tag och jobba och leva livet. Det verkade så himla nice när hon berättade om det. Så när Jag kommer hem från Miami så blir det till att dra till Norge. Vad ska man göra här hemma liksom? jag måste endå ut och jobba,resa för att komma på vad jag vill bli på riktigt. Och det är tydligen några fler här som ska dra så jag behöver inte dra ensam :D
och nu måste jag börja jobba på mina listor. Madde ska bli glad när hon kommer tillbaka. Hon är nemligen sjukt idag stackarn, så jag säger krya på dig till henne och håller alla mina tummar på att hon blir bättre till i morgon :D



Våran sköna Maaaaalin från pite :D




Ina och Ramona :D


Born to die free, one generation



Detta är vad jag kan kallar kärlek vid första ögonkastet!




DAGENS HOTOSKOP


Kärlek vid första ögonkastet är möjligt för somliga nu.
 Det är som att äntligen hitta en själsfrände!


ooh lala spännande! ;)



Got natt sverige

Idag blev det inge översittande på jobber även fast jag hade tänkt göra det var för trött men det gick super i alla fall. Efter jobbet blev det en promenad och även en långis från bussen hem så nu är jag helt slut.
Så nu ska jag ta fram allting inför morgon dagen för då är det ju DANS igen :D hoppas bara på att isse har kommit till baka så vi kan fortsätta! Men det är ju inte långt kvar nu tills vi ska vara klara så det kommer han nog vara. Är över taggad på det nu :D

så hej då och god natt ska ladda inför morgondagen nu.

OCH idag är det bara 24 dagar kvar till jag och Killian flyttar in i våran lägenhet :D

Fredagens bilder






 
Madde träffade en annan vän och kände också david



Joel va lite full
Det var roligt det va så länge sen man träffade dom här killarna sen så visade det sig ju att Madde också kännde dom. världen är allt liten den. :)






..OCH SÅ EN NY VECKA

Ja så var det redan onsdag igen och redan 5 maj. Inte långt kvar tills vi flyttar nu :)
Jag har haft en massa att göra denna vecka så det har inte funnits någon tid för någon dator. Har satsat helt på jobbet och det har ju visat resultat. Och efter jobbet har jag fullt upp med mina promenader, nu är det stenhård träning. Men men till...

Lördagen.. Då va jag jätte trött så jag hängde hemma med syrran ett tag med henne och hennes vänner. Men sen drog jag in till stan igen för att möta upp en gammal vän. Vännen är Bella! Och det va jätte roligt att träffa henne igen det va ju år och dar sen sist. Vi tog en kväll promenix och pratade och lite allt möjligt. Så det får bli att ses snart igen och lite längre :D

Efter det drog jag tillbaka till Treat och träffade vännerna. Sen ploppade madde upp där som hade varit på middag och ville att jag skulle med till magenta men nej. Jag drog hem i stället det var jag för trött för. Och det va hur skööönt som helst.

Söndagen så blev det storstädning och en massa långpromender! 

Nej nu ska jag jobba och lägga upp de få bilderna från helgen.


överallt och ingen stans

Jaa vi började ju på jobbet och drack lite vin lyssna på en massa musik och satt och snackade med Pat och fille som va med oss en stund. Sen drog vi till treat en liten stund och hälsade på som vanligt. Sen drog vi hem till en polare som jag inte träffat på år och dar. Joel :D så där hängde vi en stund. Vi blir ju nästan grannar snart, Thihi.
Men vi drog drog vi med David och pontus till treat och olssons skor. Jag va inte riktigt på topp men det kom tillbaka snabbt :D
sen fortsatte vi till east och där tog det stopp och en efterfest på det. Ja vi va överallt och ingenstans igår! så det blev bra :D bilder kommer in sen jag orkar inte lägga in dom nu jag är för trött.

Och ikväll? ja det får vi se inga planer alls just nu men det finns lite att välja imellan men jag är faktist trötter. Men det där vänder fort de där.

nu ska jag sätta på en film och vila, syrrans vänner har kommpit nu också dom ska grilla så det skulle va rätt mysigt att va hemme med :)


RSS 2.0