15/10

Ja igår va det ju min födelsedag så nu är jag 20!  Gjorde ingenting alls faktist. Jag va ledig så jag och Malin va hemma och va ute i oslo stad. Kunde inte heller hitta på så mycket på kvällen eftersom att jag idag skulle upp kl 03.30. Inte en så rolig  20 års dag kanske men det tas igen idag.

Men idag är jag i alla fall lyckligast i världen!!! Jag ska åka hem på ONSDAG, jag är så glad,så glad, så glad!!!
flyger kl 11 så jag är på arlanda vid 12. Är desverre inte hemma så länge åker hem igen på fredag planet går kl 7. Så jag hinner inte med så mycket. Men jag hinner umgås med mina nära och kära och det är det viktigaste :D
ÅÅ VAD JAG ÄR GLAD !!! :D

Jobbet gick också jätte bra! Jätte mycket folk men jag fick jätte mycket beröm så det är jag jätte glad över. Sen fick jag välja om jag ville jobba över jul eller nyår. Och det är någonting som jag har varit orolig över sedan jag började jobba. Tänkte att det är klart att det är jag som kommer vara tvungen att jobba över jul eftersom jag är sist in. Men jag fick välja och jag valde att jobba över nyår och komma hem över Jul. och det är jag så lycklig över. Jag trodde att  jag skulle vara tvungen att sitta ensam här på svenska på julafton. Men icke!! :D


Nu ska jag hitta på nåt. Hej då från världens lyckligaste Ina :D PUSS



JAG SAKNAR IHJÄL MIG SNART

Igår va min första dag på take of bar på gardemoen. Det gick jätte bra och utav dom tjejerna som jag har träffar än så länge så verkar dom super trevliga så jag tror jag kommer att trivas jätte bra där!
Idag har jag inte jobbat va på en jätte tråkig brand kurs där jag fick stå och lysna på en brand man i en timme i kylan för att sen släcka en äld med en brandsläckare och sen åka hem. Men kollade i alla fall hur fylgen hem till stockholm går och jag tror dom går en gång i timmen så någon ledig helg ska jag nog kunna ta ett flyg hem.

Annars så har jag inte gjort så myvket mer idag än att gå runt i oslo med jonnie. letade efter svenska ambasaden som låg hen helvetes bit härifrån och hade stängt för flera timmarsen när vi kom fram. Men men jag hittade i alla fall den finaste delen utav oslo när vi vandrade tillbaka.
Dom var så fina så att jag vet inte ens om jag vill spara till en lägenhet i stockholm längre. Det va så otroligt mysigt och fint!! ska ta en sväng på torsdag när jag är ledig och ta med mig kameran.
Hittade också en massa fina löv och kastanier som jag mysat till det med i mitt rum tillsammans med mina höst ljus :)

Men just nu så håller jag på att sakna ihjäl mig efter min Shivi ja vet inte vad jag ska göra. Jag kommer åka hem och kidnappa hit henne snart och skita i att man inte får ha djur här för då får dom slänga ut mig med !!!! jag vill åka hem nu :'(

Jag ska börja kolla på lägenheter i andra hand nu och då är det min tur att ha henne. Annars kommer jag inte klara mig.

Nu ska jag hoppa isäng. jobb i morgon men sovmorgon börjar kl 10. Hej då från en ledsen Ina :(


MYSKVÄLL

Det blev ingen picknick i går. folk va för sega på att komma upp. Men vi tar en söndags picknick idag i stället och det är mycket bättre för idag är alla lediga så idag kan alla vara med. Det blir nog en dags utflyckt för jag vill fotta massaor och överallt.
Men annars så hände det inte så mycket igår. Jag och danni va på en promenad och kollade upp lite olika saker.
Annars så hemma hela kvällen och kollade på film och hade det mysigt :)
Hade dock lite svårt att somna. Jag brukar tycka om när live bandet neranför oss spelar och ligga och lysna på det på kvällarna men igår va det blandat med David guetta som spelade en minut ifrån oss. Det hade ju vart roligt att dra dit men biljetterna kostade 2000 nok. så njaa det blev film i stället fick ju höra lite i alla fall :)

Men nu ska jag göra frukast. Ha det gött



Picknick med Apan

igår hände det inte mycket i mitt lilla liv. Det  blev film kväll med Danni. en mysig kväll.

Idag blir det picknick med alla från Apan. Vi ska gå upp mot karl johan och sätta oss i parken vid slottet och dricka lite latte och spela fotboll. vi blir ett gäng faktist. Ska ta en Massa bilder. :D

Här kommer lite bilder ifrån i går när ja och Danni va ute på lite äventyr.








Brunett

Japp i går va en tråkig dag då jag äntligen tog det beslutet då jag ska bli brunett. Jag såg  förjävlig ut innan så jah tänkte att det inte kan bli så mycket sämre  än vad det redan är och det va ju sant.
Men men det blev bra i alla fall och jag har bara fått komplimanger för det.

Men annars så gick jag en härlig kvälspromenad genom oslo med Pier,Elliot,Henke, Robin och Kaj. mys

Sen hände väl inte så mycket mer än att det kom in två små pundare in i vårar vardagsrum när jag låg och kollade på film. Obehagliga typer men dom är borta nu :)

Nu sitter jag och kollar på en duva som sitter och försöker prata med mig tror jag utanför mitt fönster. Lysnar på Malin när hon ligger och snarkar.
Nej nu ska jag ut och väcka danni som sover på soffan? varför vet jag inte men den är tydligen populär. Sen ska jag laga min frukost och ta en kopp kaffe.

Ha det så gött så länge!







Light me up

Blev ingen hemgång i går. Jag ville verkligen åka hem!!! men men det får bli en annan gång men när är en bra fråga. Jag börjar ju jobba på Gardemoen nu på måndag och om jag Får jobba extra på Smart club som jag hoppats på så kommer jag jobba där så fort jag får en stund ledigt.

Men idag är jag lilka utråkad som jag var i går. Vad fan ska man göra idag? här är det i alla fall mysigt höstväder. lite halv molnigt. Det blir i alla fall en långpromenad med Kameran.
Sen funderar jag på att färga håret mörkare för jag ser förjävlig ut i håret just nu så lika bra att börja om.

Jag är verkligen inte glad idag.....

Hemma på Apan

Idag var min första dag på flyplatsen. Fast jag fick inte jobba så mycket. Fick en massa kort och papper och en massa upplärning om säkerheten. Det tok hela dan men nu är det avklarar i alla fall. Börjar jobba på riktigt på måndag 05:30. OCh jag kan inte jobba någonting på smart club heller innan måndag så jag vill åka hem i morgon. Pappa har ju tydligen poäng på sas som går ut i november så om dom endå måste ta slut så kan jag ju åka hem i morgon också. Han skulle i alla fall kolla om det fans någonting så kanske jag kommer hem i morgon :D jag vill verkligen hem en sväng nuuu.


Här bor Jag på Apan och med underbara människor


Här har vi Henk, Anna, Danni Therese och Frida


Frida



Robin

Jag får fortsätta sen jag hinner inte mer Byeee

BE QUICK OR BE DEAD

Sitter på Bk med Danni och uppdaderar mig lite gran. Är super glad för dannis skull för hon fick nyss  en intervju på flygplatsen hon med! :D Wiiho då blir det åka av på morgonen.
Idag så blir det Ikea när Tessan kommer hem. Vi ska väl kolla lite på allt möjligt och lite saker till vårat Halloween party vi planerar att ha hos oss på Apan. Det kommer blir så bra! mer om det senare.


Men nu tänkte jag lägga upp lite bilder fran helgen.


Våran norska Anni



Danni!



Det kom lite folk till oss på Apan



Sen Blev det MJ

Jacob & Robin

Ny vecka igen..

Nu glömde jag kameran igen ....
Men helgen har i alla fall vart bra. Va bara hemma i lördags men det kom över lite folk till oss så det var helt okej.
Igår så bestämde jag,dani och Therese oss för att vi skulle söndags baka. Så vi gick och handlade och det blev kladdkaka. Och den blev riktigt god :)

Nu har jag så  jävla tråkigt. Börjar inte jobb förens på onsdag och jag kan inte spändera mera pengar. Jag och danni ska på en långpromenad när hon kommer hem och det är väl om en två timmar i alla fall. men fram tills dess?
Får väl gå hem och hänga lite med henke och pier kanske.


RSS 2.0