Lördag 14/8 -10

Gårdagen va sådär, va inge speciellt alls. Men har haft roligare kvällar. Idag har jag städat hela dagen och bara slappat. Kan inte bestämma mig om vad jag ska hitta på. Madkill ska ju bort så jag funderar på att dra till syrran? ja får se vad det blir.

jag har trååååååååååååkigt

Sista dagen

Idag var det sista dagen för mig på Viasat. Har längtat på att slippa jobbet och bara ha lite ledigt men det va inte roligt att gå därifrån för sista gången. Jag har haft det riktigt roligt där och träffar människor jag kommer sakna som fan. Och det va ett jobb där jag hade det riktigt roligt på skrattede dagarna ut. Men men norge kommer bli lika bra hoppas jag. dom på viasat kommer ju endå finnas kvar :) På onsdag är det exakt två veckor kvar till mitt nya liv börjar, ska bli såroligt och spännande! två veckor ledigt som jag kommer spändera med nära och kära.

Nu sitter jag med madde, Johan och peddo och förara lite och ska snart dra till magenta! hoppas ni får en lika bra kväll som mig fast det är fredagen den 13 ;)

Pusspuss



mjukisoveraller

Sån här vill jag ha dom verkar så mysiga.


 


OSLO 1 sep

Ja nu är allting klart till 100%. Vi har fått lägenheten så vi flyttar in den 1 september. Den ligger mitt i oslo. Vi åker tidigt på morgonen så vi kommer vara framme vid 2 tiden. Då har vi hela dagen på oss där nere och fixa och dona. Ska bli så himla roligt.

Vi har redan fått två jobb erbjudanden och vi har inte ens kommit dit. Så jobb är inget problem. Jag själv har redan fått ett litet extra jobb/ helg jobb. En arbets kamrat till min faster behöver hjälp med barnen. Så det blir kanon som lite extra pengar. Eftersom det är så dyrt där. 

Idag är det min sista dag här på viasat. ska bli så jäklans skönt att vara ledig två veckor innan vi sticker. Men det käns riktigt tråkigt på samma sätt. Har haft det jätte bra här. Men dom fins ju kvar :)

Ikväll - Vet jag inte vad jag ska hitta på. Inga planer. Är trött skulle vilja ta det lungt så funderar på att åka hem till syrran. så jag får se. Jag är ju ledig nu ett tag så kan göra vad jag vill Owwwiii!

Nu måste jag fortsätta, snart lunch då blr det suushii med lis, PUSS PUSS


Måndag och ny vecka

Japp har inte "bloggat" på ett jävlans bra tag nu. Men har haft fullt upp med nytt jobb. Jobbar nu på viasat i stället. mycket bättre och mycket mycket roligare. Ett nice hus med massa roligt i. Nrj, rix fm, lugna favoriter. Men i fredags sa vi upp oss. 1 september fllyttar vi ju till Norge så nu är det bara två veckor kvar.

Men men vad har jag gjort den senaste tiden? jooo bara vart med vänner och haft det bra :D
Idag kommer familjen hem från landet igen så jag får åka bort till Berga någon dag och pussa på min älskling som är hemma. Ska försöka få henna hem till mig i stan några dagar snart!

hej då nu ska ja jobba :D

RSS 2.0