PROTEST MOT KYLAN

Idag vaknade jag av att jag höll på att frysa ihjäl! endå så sov jag med en långärmad tröjja och en stiggadtröjja på det + läggings och ett par kortbyxor. Men Just nu så är dom och sätter in älementen där hemma. Men var en sväng förbi Ikea idag efter min intervju och köpte en jäklans massa värmeljus.

Ja min första intervju på flygplatsen gick kanon jag fick jobbet och jag börjar på onsdag!! :D blev super glad. äntligen så har jag ett riktigt jobb. Där ska jag i alla fall jobba på en Bar/cafe vid utrikesflygen. Ska bli jätte roligt och jag kommer få träffa en massa roligt människor. Hoppas även att få se Omer Bhatti någon dag :D

Efter det så åkte jag hem för att säga hej då till Jonas som flyttar hem idag! känns redan jätte tomt och jag kommer sakna han jätte mycket!!! :(

Men men efter de va det dags för intervju nr 2 på smart club. Jag har ju jobbat där tidigare men då var det genom bemanning men nu var det direkt för smart club. Den gick också jätte bra och hon sa att dom jätte järna ville ha mig där. Så jag tänker jobba där också eftersom att flyget bara är 70 % en så länge. Sen så ger Smart club jävligt bra betalt så helger och kvällar tackar jag inte nej till.

Jahopp vad man ska göra nu vet jag inte riktigt måste hålla i alla pengar jag bara har nu. Jag har ju inte jobbat lika mycket som alla andra så jag ligger ju ett steg efter...
men men jag ska nog komma i kapp :) nu blir det bara jobb för min del framöver.



Ja Ja nu ska jag kila ut i solen, HA DE. alla glada:D

En ny vecka.. igen

Sitter med Jonas på burger King och hänger. Vi har lite saker att fixa sen ska vi ta en sväng på stan. Det är suuper fint väder hos oss i oslo idag. Och jag älskar oslo.

Jaa idag är jag ledig hade en intervju idag igentligen som jag var tvungen att flytta på eftersom jag inte har några vetyg från gymnasiet så det måste jag se till att fixa tills på torsdag. Tänkte börja kolla på lite flyg hem, har bestämt mig för att jag ska åka hem över min födelsedag. Tor-söndag. Ska bli jätte skönt ja längtar.

Annars då helgen va helt okej, faktis rätt så lungt har hängt med Jonas, Danne och Jacob hela helgen faktist. Det är goa killar det :)


Nej nu vill ja gå ut på stan har en hyra att betala också, ha det gött. :D

GAAAAAAAAH

Nu har jag æntligen slutat. jobbat 10-20 idag. och det har gått riktigt bra har fått jætte mycket berøm. Jag sklle igentligen jobbat på smart club med att gøra sushi men det blev coop i stællet eftersom dom behøvde mig hær.  :)
Men men lunchen var inte alls så roligt. Nær man får høra olika saker om vissa. men nu ska jag inte gå in på det. NU går min buss om 15 så jag ska kila så jag hinner ta ut  pengar. Snællast jonas va ju så snæll att han køpte mina skor som jag ville ha. :)
Ikvæll ska det vara fest hos oss eftersom nathalie flyttar hem till sverige. Vi får se hur det blir efter allting. men det ska nog bli kul endå.

Nu  måste jag springa ha det gøtt :D

Lika glad är jag för det.

Jahopp, sitter med danne och skåne (jonas) på burger king och lånar deras internett. I morgon ska det komma har dom sagt i alla fall men det kommer det förmodligen inte att göra.

Imorgon ska jag vara på banken kl nio. äntligen får jag mit norska kort. Efter det så hoppas jag att jag kommer få jobba. Annars så ska jag gå en väng på stan och kolla lite nyheter. Ska köpa ett par skor som jag har hållt på länge. sen får det inte bli så mycket mer jag har ju inte jobbat så mycket sen jag kom hit.
Jag fick ett bra samtal idag från gardemoen flygplatsen här i norge. Dom ville att jag skulle komma dit på intervju på måndag. Det skulle vara rätt skojj att jobba där. Bra betalt är det tydligen också.

Men men snart är det oktober. pratade med susanna här om dagen och hon funderade på att flytta hit ett par månader och jobba. Skulle vara så skojj om hon kom hit. Det behövs lite mer glada människor hos mig :D
Har vart lite för mycket sura miner bland vissa! tråkigt. Men människor är olika. Men jag är fortfarande lika glad i alla fall! Det är bara slöseri med tid på att gå runt och vara grinig och sur.

Imorgon är det fredag och då ska vi nog ut och äta. Jonas,Danne, Jacob och jag då vad jag vet i alla fall. skönt med en lung fredag.

Men men nu har jag annat som jag måste göra. God natt alla glada :D<3

Nu kommer det lite bilder



Vi va på tivoli en solig dag.



haha Jonas



Danne och Robin



Therese






På onsdagar har vi bok klubb inne hos oss, haha

nej nu har jag inte tid längre, bye bye

TORSDAG i OSLO

Japp så var jag tillbaka från intervjun. Den gick bra jag fick jobbet men det är ingenting som jag vill ha. Jag får börja redan i morgon men kommer att ringa och säga att jag tackar nej.
Såg nu när jag kollade mina mail att det inte var det jobbet som Arnfinn rekomenderade mig som jag trodde. Och det var ju tur det eftersom då kanske jag kan få ett kvällsjobb i alla fall! det får vi la se hur det blir med det hoppas att det är mycket bättre än detta jag var på idag.

Undertiden jag satt på den onödiga intervjun så ringde smart club tre gånger och ville att jag skulle jobba så det sööög. Men hoppas på i morgon och på lördag i stället.

Nu sitter i alla fall jag och Jonas på donken för att kolla våra mail. Va inte så roligt på internett så vi ska väl ut på nå äventyr och försöka göra någon nytta samtidigt.
Jonas var också på intervju på Netcom idag. Jobbet som jag börjar på den 4 oktober. Så jag hoppas han får det så kan vi åka tillsammans varje morgon :D.

Jaaha, nu ska man skila ut i regnet. Kanske blir lite bakning det är ja sugen på. får se va det blir.

Bye bye :D

En smart dag

Det blir inte mycket skrivande för min del. Men jag har inte tid när vi fortfarande inte har fått något internet uppe hos oss. Men när det väl kommer så kommer det också en massans bilder.

Idag har jag vart och Jobbar på Smart Club. Det gick toppen och var helt okej. I morgon ska jag iväg på en till intervju för ett kvälls jobb. Det är ett jobb med Marknadsföring och man jobbar tydligen med andra företag på olika events. Så det kan vara nyttigt. trodde det skulle vara genom telefon så det var ju bara bra.
Jag tackade också ja till ett jobb på netcom. men som inte startar fören 4 oktober som jag är osäker på om jag ens vill ha. Men jag får i alla fall en egen dator och ny mobil. :) vi får la se hur det blir med det.

Ikväll hade jag tänkt mig sushi till middag, dom sålde 24 bitars på smart club för 99 kr. svin billigt. Men eftersom bussen bara går en gång i timmen så hans det inte med. Får bli en annan dag. jag åt ju sushi igår men min egna. den var helt ok den med.

Ja här har det hänt mycket skojj men om jag skulle skriva upp allting skulle det ta mig hela kvällen och mitt inlägg är redan så rörikgt som det är.

Nu ska ja och danne och ut och leta efter skåningen (Jonas)..

Heej då :D

Tisdag i Oslo

Har inte blivit så mycket skrivande för min del. Men det blir massa mer när vi fått tillbaka internett uppe hos oss. och en jäklans massa bilder.

Idag i alla fall vaknade jag upp utav massa positiva samtal. Har presis pratat med Arn en föreddetta arbetskorlega till min faster. Jag ska med honom och hans lilla dotter Olivia ut med deras båt i morgon kommer bli super mysigt. Det är Oliva som jag iframtiden ska passa vissa helger.

Sen lite andra samtal om nr osv. Snart måste jag ha hittat ett jobb i alla fall. Men idag  blir det ringa runt och hoppas på att det är någon som hör av sig :)

Bye bye

Från OSLO

Nu har vi vart här i snart två dagar. Och hitils så trivs jag jätte bra!

Torsdag: Var vi på våran första intervju. Det gick bra men tackade endå nej tillslut eftersom vi helst av allt vill jobba på lager. resten av dagen blev det jobb sökande. Där vi fick två intervjuer till. sen blev det en liten runda på stan för att lära känna stan lite grann.

Idag har vi varit på våran andra intervju som gick jätte bra. Hoppas verkligen på det jobber eftersom att det är ett lagerjobb och är tre skift. Dag,kväll och natt. Jobbigt men jävligt bra betalt. :)

Nu blir det att söka mer jobb för säkerhetens skull sen ska vi väl försöka hitta på någonting. det är ju endå fredag idag :D

Ska också lägga upp en massa bilder lite senare. Puss och hej

RSS 2.0