Bombdådet 22 juli 2011

Våran dag började bra. Therese och jacob har ju kommit och hälsat på mig i oslo. Så vi gick upp skaplig tid för att vi skulle ta en hel dag på stan. Eftersom det spö regnade så började vi i oslo s. Efter det gick vi och fikade tills det slutat regna. Det var då när vi var på väg hem som det kom en jätte smäll och en tryckvåg. Fick panik hade ingen aning om vad som hände vi viste inte vart vi skulle gå och folk sprang och skrek åt alla olika håll, alla fönster/skyltfönster hade sprängts. Alla larm i alla butiker gick i gång. Sen ser vi ett stort svart moln som kommer över hilmlen. Vi börjar gå hemmåt för att ta reda på vad som verkligen hade hänt. Sen visade det sig att vi bara va ca 60 - 80 meter från själva bombdådet.
som tur var va det bara ett fönster som hade rasat in hemma hos oss. Fasten vi bor ca 200 m från bombdådet.
Det har vart en helt sjukt overklig dag förstår fortfarande inte riktigt vad som hänt.

Och att den sjuka människan åker vidare för att skjuta ungdommar på ett läger. Just nu verkar det som att 10 skjutits till döds men dom vet inte säkert hur många änu.
En sån här dag vill jag aldrig uppleva igen ush och stackars människor! :(

Men nu ska vi hoppa isäng och försöka sova vi får hoppas på en bätte dag i morgon! man vet verkligen  aldrig vad som händer...


//i'mback

Jag har gått och blitt sjuk IGEN jag som aldrig är sjuk! Men det är tur att det kommer nu och inte senare i veckan för då får jag besök från sweden.
Och det behövs verkligen om jag nu ska flytta snart så måste jag ha hjälp med alla mina kläder och skor jag införskaffat. Har bett dom ta med sig en stor väska var som jag kan proppa med saker som dom får ta med sig hem.

Nu ska jag fixa naglarna,kolla på sex and the city och dricka tee!!



20111207

Tänte att jag skulle börja blogga igen. Sen jag flyttade till norge har det inte blivit så mycket bloggande eftersom jag har haft en massa annat att tänkte på men jag tänkte göra ett nytt försök.

Just nu sitter jag och kollar på sex and the city som vanligt och kollar upp lite jobb på arlanda.
Mitt nuvarande jobb på gardemoen börjar gå bra och det är så jävla kul så jag vill verkligen fortsätta med det. Får träffa en massa olika människor. Har haft en del kändisar hos mig och som de flesta vet tycker jag att det är jätte kul med kändisar! Men när jag missar Janet Jackson med en tre fyra meter är det inte lika roligt. kan forfarande inte tänka på det utan att få Panik ångest.

Men jag känner att jag gjort mitt i oslo nu. Saknar mina nära och kära så otroligt mycket. Specielt min Killian <3
Nu måste jag tillbaka till jobbsökandet !!!


RSS 2.0