Våran dag började bra. Therese och jacob har ju kommit och hälsat på mig i oslo. Så vi gick upp skaplig tid för att vi skulle ta en hel dag på stan. Eftersom det spö regnade så började vi i oslo s. Efter det gick vi och fikade tills det slutat regna. Det var då när vi var på väg hem som det kom en jätte smäll och en tryckvåg. Fick panik hade ingen aning om vad som hände vi viste inte vart vi skulle gå och folk sprang och skrek åt alla olika håll, alla fönster/skyltfönster hade sprängts. Alla larm i alla butiker gick i gång. Sen ser vi ett stort svart moln som kommer över hilmlen. Vi börjar gå hemmåt för att ta reda på vad som verkligen hade hänt. Sen visade det sig att vi bara va ca 60 - 80 meter från själva bombdådet.
som tur var va det bara ett fönster som hade rasat in hemma hos oss. Fasten vi bor ca 200 m från bombdådet.
Det har vart en helt sjukt overklig dag förstår fortfarande inte riktigt vad som hänt.

Och att den sjuka människan åker vidare för att skjuta ungdommar på ett läger. Just nu verkar det som att 10 skjutits till döds men dom vet inte säkert hur många änu.
En sån här dag vill jag aldrig uppleva igen ush och stackars människor! :(

Men nu ska vi hoppa isäng och försöka sova vi får hoppas på en bätte dag i morgon! man vet verkligen  aldrig vad som händer...

2011-07-23 @ 00:30:36 Allmänt Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0