Fredagen;

Gårdagen börjde bra var som sagt hemma hos Madde och sedan utgång och middag med jobbet. sen drog vi till ego allihoppa och det va nice. Men slutade med att madde fick åka in till sjuka med sprucken läpp och ögonbrun pluss en fet blåtira. Hos ser grym ut som en riktig boxare. men det va inte kul stackar. Hon blev ej slagen utan hon ramlade bara på något konstigt sätt.
Men annars så va det toppen och vi hade kul. Ikväll blir det en sväng förbi treat med "Grabbarna" sen får vi se :D nu ska ja duscha hejpåre!
















på jobbet

På  lunchen blev det en ny klänning, ja jag är ju inte så mycket för klänningar men denna var lite rockigare, mer min stil. Den invigs nog ikväll. blev även ett fint armband. suger att det är så äcligt väder annars skulle jag även kunnat ha ett par riktigt häftiga skor som skulle passat perfa. Kan inte lägga upp några bilder eftersom vi inte har flash på dom här datorerna så det får bli destomer bilder i morgn.

Oj vad det ska fottas när våren kommer som jag längtar, och vi kan gå ner och sätta oss på djurgårn och luncha MYS :D !

Michael jackson Laptops,


 Jag tycker dom Är skit snygga!






LÖNINGS HELG!

Fredag IGEN. som dagt dagarna går sjukt snabbt nu, men det är bra snart är det vår vill att den här äckliga snön ska  bort har endå ingen tid för att åkla någon bräda så den kan lika gärna försvinna.
Dansen igår gick sjukt bra, vi håller ju på med dangerous just som bi bland annat ska visa upp vid påsk! som sagt det roligast någonsin.
Ikväll ska vi ut helga gänget från jobbet igen. vi ska ut och käka och senare ut så det kommer bli as nice. Madde,Ph och jag ska först hem till Madde och göra oss i årdning sen bär det av.
Så jag ska försöka hitta någonting stilit i fältan på lunchen. 
Det har gått jätte bra för mig denna morgon sålt mer än vad jag gjorde på hela dagen igår men då var jag hel täppt i näsan så det var inte så lätt att prata då.

Nu har jag annat att göra vi höres BYE







Våren för två år sen, vill ha NU!


Min framtida tattoo!






Efter min Mj tatto ska jag göra denna till 100% ska boka tid nästa vecka!



Riktigt balla naglar!




FREDAG!

Nu är det fredag IGEN! tiden går sjukt fort.. går väl sissodär idag bättre än igår i alla fall. Ikväll blir det hänga med Madde och kul ska vi ha, ska börja på treat med Tompan. Sen får vi väl se vad vi hittar på.
Gårfdagen var bäst hade ju dans och det blir bara roligare och roligare jag verkligen älskar den! nu ska jag på lunch och gå en promenad för bi mamma och hälsa min älskling som är med mamma på jobbe!




I <3 Nitar

Mina älskade byxor som jag gjorde för några helger sen! får dock sår på knäna men det ska fixas för dom är så extremt snygga, skulle ju bli på båda knäna men det räckte inte så det fick bli på ett men lika snyggt i alla fall!




MITT




AINA'S måndags morgon

Idag tog jag en promenad, gick till jobbet från tekniska istället för att ta bussen det va skönt. Nu är jag tillbaka på jobbet igen. sittern och kollar på resor och jag och madde hittade en jätte mysig lägenhet som vi har mailat nu skulle vara  super skönt, orkar inte vänta på min andra jag vill flytta nu :).


Madde&Ina

I veckan ska det letas resor vi ska och och sola och bada i april, Jag,Madde,Tom och Ph.



Jag och Madde, :) (retro)

Lite bildet;

Kori









Helgen;

Fredags skulle vi igentligen gått ut med jobbet men det har blivit ändrat till den 26 så vi får se fram i mot det i stället. Istället så drog Jag,madde,Ph och Tompi hem till Ph. Senare drog vi hem till Leonon som fyllde 20!!! Det var en bra kväll  blev en kvällspromenad på väg hem och Madde vad nog skönast som dansade igenom hela kvällen, :D

Igår va vi bara hemma hos Madde i Solna och drack lite smått och kollade på Melodifestivalen, och efter de självklart Treat!!!
Idag har vi gått på promenad och gått på stan och slutade med en fika (Tompi,Madde,Ina)  Myspys, nu ska jag mysa med min älskade Shiva som jag inte har träffat på hela helgen <3

Just nu;

Tillbaka på jobbet igen, ny vecka. Helgen va bra. hängt hemma hos Ph hela med resten av jobbet har lite bilder som ska upp senare. Nu är det snart lunch och ska upp och hälsa på Shiva som är hos mamma :) 




FREDAG!

Dansen gick kanon och det var den roligaste gången hitils! vi körde Thriller!!!
Ikväll ska hela jobbet ut, först till retro sen får vi se vart det bär av. ska bli skit skojj. Mina byxor blev halv klara igår i alla fall kunde göra ena knät i alla fall så jag tänker ha dom i alla fall! :D

ska lägga upp bilder på dom senare jag har ju med mig kameran denna hel :D


4/2 2010 TORSDAG

Idag är en toppen dag. det har gått as bra och jag är på bäst humör. blev inte så mycket shopping igår, vi satt över istället och vi fick lite extrapengar. Men vi drog i alla fall och köpte mina nitar så ikväll ska jag pyssla med dom. Tänke ha dom i morgon.

Ikväll är det DANS. Michael jackson. är så taggad ska bli så KUL !!!







17:00

nu slutar jag snart,  wwiiii shopping var det hära... ska fixa ett par nitiga byxor till  helgen. Dom kommer bli så GRYMMA!
Jag och Ph åt sushi buffe till lunch och  uf vad jag blev mätt. men super gått. 

TJA DÅ !!


Are you happy out there in this gray wide world?


Onsdag!

på jobbet igen; idag är philippa tillbaka :D sköönt att hon har blivit frisk igen. idag blit det shopping efter jobbet ska köpa en jävla massa nitar som jag ska sätta på ett par byxor, kommer bli så NICE. skulle bli med jojo men hon har blivit sjuk, så då får väl tom hänga med mig. suck....

sen blir det hem och natti natti bye nu börjar jag

Skräck!

Som mina vänner vet så är jag extremt rädd för endast en sak, det som jag hatar mest! Hissar. såg nyss på 4an att kalla fakta på söndag just handlar om säkerheten i hissar. Jag kommer inte kunna låta pli att inte se det så det lär ju inte bli bättre efter det! fy fan skräckfilmer är en baggis detta kommer bli, skräck!!!




Svenskt samhällsprogram från 2010. Avsnitt 1 av 12. Jonas Alsgren och Aleksandar Vujanovic har granskat säkerheten i hissar och kan avslöja brister i tillsynen av ett av de vanligaste transportmedlen. De har upptäckt flera incidenter där människor skadats för livet på grund av säkerhetsbrister.



Måndag 2/2-09

Kom till jobbet kvart över 8 i dag börjar kl 9. så jag tog en promenad till mamma och hämtade lite tidningar och betalade dansen så nu är det klart ialla fall. Idag blir det inte så många här just nu bara Madde och hamza här så vi får väl se om det dyker upp någon mer, som har ju "försovot" sig. säkert pratat med L hela natten! ;) WOOOHO. nu börjar jag. TJOOO


Min <3


på jobbet;



Ina




Tompi


På Jobbet;

Nu sitter jag på jobbet som vanligt. Det har gått jätte bra idag. slutar om en halvtimma om jag inte ska jobba kväll jag får se hur jag gör! Det blev inte så mycket gjort innan Lunchen det blev nämligen strömavbrott. Så jag madde och tom gick och åt sushi i fältan sen drog vi tillbaka och spelade memory med alla dom andra :D

nu  ska jag fortsätta jobba och pilla på den här bloggen, fattar inte så mycket än men det är ju kul, tänkte passa på nu när jag sitter framför datorn 12 timmar mån-ons!

DEPP


RSS 2.0