You are my greatest mistake

Ursäkta för katastrofuppdateringen. Men jag har jobbat som en tok. Men idag har jag en dag ledig och det behöver jag.
Igår var det en helvetes dag på take of bar. alla plan inställda massa tusen folk och jag var helt ensam. Men jag klarade av det i alla fall. La mig för att vila när jag kom hem men somnade bums.

Idag blir det i alla fall julklaps shopping med Dani och lite fikande. Hoppas jag  hittar det mesta idag annars kommer jag virra runt som en tok hemma i stockholm den 23 med alla andra.

Ska också försöka fixa alla instälningar på kameran så jag kan börja använda den igen.
Nu ska jag packa och dona lite och hoppas på att dani vaknar snart :)


Beslutsångest

Just nu sitter jag i sängen och fixar naglarna och ska snart springa till taget. Borjar inte foren sent idag. kollade lite pa dag biljetter hem till helgen. Det finns men bara pa eftermiddagen och da jobbar ju jag men kanske skulle kunna byta till mig ett tigate pass. Men jag vet enda inte om jag vill aka hem om jag kan jobba freda-Lordag pa smart? Jag aker ju enda hem och ar hemma en hel vecka om tva veckor.. Ja ja jag far se kan jag inte jobba i helgen aker jag hem bums. skont att slippa svin stian ett tag :)
Skit vad tiden har gatt fort. kandes som november var en evighet och nu aker jag snart hem. Panik jag har inte julhandlat nagon ting. Nar ska jag fa tid for de da?
Jag tror i alla fall jag har kommit pa den basta prisenten till Mamma och Tezzan. Thihii :) och mig sjalv da.
Men vad ska jag da hitta pa till pappa och jacob for att det ska bli rattvist? hmm knepigt knepigt.

Nej nu ska ja kla pa mig och ta en svang forbi Hm. Ha en fin dag allihoppa! PUSSPUSS

:):)

Mys dag

Idag har jag haft en toppendag.
Borjade med att mublera om i mitt rum och det blev jatte mysigt. Sen tog jag och simon en svang till ikea. Jag behovde nambligen kopa mera doft ljus och det blev lite mer an de bland annat kuddar, en mysig rod filt till min sang, mer vanliga ljus, sma sota lader till mina smycken, en matta och en tee kopp till mig och en till Danni =)

Nu har jag en massa nya doft ljus och det behovdes ma ja saga, simon och jag kollade namligen pa Adam och Eva hos mig i morse och da sa han att det inte luktade sa farligt idag. och nej faktist inte hon var ju dock inte hemma sa kanske inte sa konstigt och det sag ut som att hon hade tvattat sa hoppet fans dar om att det kanske var over pa den illaluktande lukten.
Men nej vad hander. vi sitter och pratar i mitt rum och hon kommer in och det stiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinker spya, surt,smutts. Och vi bada gar ut och vi vet nu alla till 100 % vad det verkligen ar. Och nu ar det manga som papekat det nar jag tagit upp att det luktar illa i rummet och dom sager att det luktar nar hon gar forbi bara.
vi har ju sagt till henne men att hennes arbetskamrater inte namner nagonting. Hon maste bli sjuk snart det dar ar inte bra.

Men men slut pa det. Jag och daniel tog namligen en svang pa stan efter jag kommit hem fran ikea. Blev en vaska och det va precis de jag var ute efter. Slutade med att jag motte upp danni for att kopa lite rakor och avokado. Vi har namligen lagat sushi till middag idag och det blev en massa over sa om vi vill sa har vi sushi till middag rasten av veckan. slutade med att jag, danni och simon kollade pa salt inne hos mig och drack tee. super mys
=)

Nu ska ja sova i morgn ar det jobb igen och har en hel del jag behover gora innan jobbet. En promenad ska jag borja med. Puss och god natt.
=)



SMÆRTA

Inatt hænde det som inte fick hænda. Nu kommer jag ihåg varfør jag hatar vintern så mycket. Har haft så ont i mina ben och mina armar så jag inte vetat vart jag ska ta vægen. Så nu måste jag hem och hæmta en værmedyna om jag ska  klara av denna kalla vinter.

Nu sitter ja i alla fal på jobbet (take off) och har rast har vart lagom mycket folk hitils sa tiden rullarpå rætt sa bra. Slutar kl tre och det ser ut som att det blir ikea med killarna och tezzan och en runda på stan. Ska førsøka hitta lite Julklappar. :)
Snart kommer evelina. Ska bli kul att høra hur dom hade det igår. Det var ju Julbord før oss alla på take off førutom mig som satt och vænta på att førsenade plan skulle flyga ivæg. Men det gjorde inget før ja va inte sa sugen och jætte trøtt och skulle som sag upp kl 0600.

Men idag ær jag ju bjuden på fest hos en på mitt andra jobb (smart club) som jag dærimot tror jag ska gå på. Verkade som dom flæsta från jobbet skulle dit. Jag ska prata med Isabella och Carolina senare idag så får vi se hur det blir. :)

nu har ja jobb bye bye :)


Jag ar sa GLAD idag

Aaa vad jag ar glad idag. Kom nyss hem fran jobbet blev en hel del overtid 12 timmar har ja jobbar. Fina pengar de.
Danni kom och holl mig salkskap medans jag vantade pa att dom sista planen skulle flyga ivag. Har pratat med en massa glada engelsman idag. Dom gor mig sa glad for dom ar sa jaklans trevliga.

Pavagen hem sa traffade vi pa killarna och DANNE som har kommit hem antligen. ar jatte glad for att han har kommit hem igen :D Sen har simon fatt jobb idag sa ja ar jatte glad for hans skull med. Har forsokt hjalpa till dar sa mycket som mojligt sa det va kul att det loste sig for han ocksa.
Nu sitter vi allihoppa och och spelar kort med Annas syster och hennes pojkvan som ar pa besok. mys pys har vi det.
Men men jag ska snart hoppa isang igen for ja borjar kl 0800 i morgon gar altsa upp kl 6. men de blir gott att sluta tidigt tankt ta en svang pa stan och kolla om ja hittar nagon som vill folja med mig. Brukar vara duktig pa att overtyga killarna.
Ut och ta lite mer bilder kanske blir en lite roligar blogg da.

Imorgon kommer jag i alla fall beratta mer om min och dannis Plan. Vi aker snart till New york och halsar pa hennes pappa och tankte bosatta oss dar ett litet tag fram over. Men det ar inte foren vi ar klara har i oslo. Men ett litet besok blir det snart. Mer om det i morgon.

Nu ska jag ut och umgas med mina underbara vanner och sen hoppa i sangen.  God natt alla glada
:D

PS saknar ihjal mig efter alla dar hemma. Men inte langt kvar nu tills jag kommer. den 22 kommer ja hem och da ska jaklar sager ja bara ar hemma en heeeeeeeeeeeel vecka.

HADE

What to do liksom..

Gardagens jobb gick bra, den gick fort. Umgicks hela dan med en ny jatte trevlig tjej fran Malmo. Jag alskar deras dealakt den ar underbar. Annars sa gjorde jag inte sa mycket mer skulle ju gat och gymmat med killarna men jag fick jobba over en timme sa da gjorde ja hellre de. Ska forska fa ivag dom i morgon da ja slutar kl tre.

Annars da sa mar ja hur bra som helst. Dani kom hem haromdagen och de gjorde mig anu gladare. Jag haller verkligen tummarna for att hon far borja jobba hos mig sa fort hon fyller 20. som hon gjor den 25 en seg javlel :D.
Nej men eftersom jag jobbar i en bar sa maste hon fyllt 20 men det ar ju inte langt kvar nu. Vi skulle ha sa rolig
!
En annan som kommer hem idag ar Danne som vart borta en vecka nu och det gor mig ocksa glad. Jag har inte haft nagon att retas med nu nar han vart borta. Och alla som kanner mig vet att retas ar nagonting bland det roligaste jag vet.

Men men nu sitter jag och lurar pa om jag ska ga ut pa en promenix innan jag hoppar in i duschen och ater frukost. Men det ar runt en 15 - och ja fryser redan.

Pa tala om duschar sa har jag kommit pa vad det ar som lukatr spya hos mig. Det ar namligen sa att det STINGKER i mitt rum. Men det ar inte sa konstigt nar vissa personer inte hittat till duschen pa tva manader. nar man jobbar sa mycket som man gor har sa kan man seriost inte duscha en gang varrannan vecka? och detta ar pa rikt ja overdriver inte. Man kan inte spruta pa sig en halv perfym nar man gar upp i stallet det blir ju for fan varre. Nej vissa maste borja halla sin hygien  MYCKET battre.

Men men jag har en massa att gora jag har redan lekat i sangen forlange, Hoppas ni alla far en fin dag idag
=)<3


Första december

Gick tvar bra. jag har haft en toppen dag pa jobbet och blev hembjuden till en utav mina arbetskamrater pa fest pa lordag. Det ska bli jatte roligt att traffa alla utanfor jobbet eftersom jag inte har haft tid att prata med sa manga, sa jag ser verkligen fram mot det.
Pa fredag ar det aven julbord med jobb nr tva pluss jobb sa det blir inte en lungn stund for mig ser det ut som.

Just nu sitter jag och vantar pa att dani ska komma hem som vart hemma i Gbg ett par dagar. Har saknat ihjal mig efter henne, men snart kommer hon. funderar pa att kanske ga och  mota henne. Men det ar sa svinit kallt maste vara runt en 20 -.

Men men nu ska jag ga och se vart grabbarna haller hus och se hur deras dag har varit. Hade

living the good fuking life

Jag ska forsoka bli battre pa att ta mig tid att uppdatera mig. Men jag lever och bor kvar i Oslo och trivs tvar bra. Det har ju flyttat in lite nya manniskor hos oss den senaste tiden. Simon, Flinken, dogge och Martin da. Skona killar de dar.
Annars sa jobbar jag i som en tok. I sondag va forsta gangen pa 14 dagar ja va ledig.  Har bara vart ledig tva ganger i noveber. Kommer bli en fin lon eftersom det ar halvskatt hos oss i norge.
Idag ar det forsta desember som innebar att det ar exakt 22 dagar tills jag aker hem och ar hemma i en heeeeeeeeeel vecka!!!!!! lycklig lycklig lycklig

Nu ska jag ga och gjora mitt tee och min frukost sa ska jag forska lagga in lite bilder sen. tingeling



RSS 2.0