20112903

Idag har jag vart ledig. Första gången på länge. Har vart en jävligt bra dag. Va på gymmet på morgonen sen haft min efterlängtade städ och tvätt dag så allting är super fint hemma hos mig nu.

gjorde min sista stängning på take off bar igår och tror inte jag har mått så här bra på länge. Nu är det baŕa två arbetsdagar kvar på de där stället sen blir det STOCKHOLM.
Yes så på fredag kommer jag hem och är hemma lite mer än en vecka. känns underbart!
Sen börja min utbildning på Menzies. Så ja blir kvar på flygplatsen.

Nu måste ja sova en lång promenad väntar i morgon bitti och en tur till simhallen!





20111403

Helgen blev som jag hade tänkt mig. I Fredags blev jag kvar till flygplatsen till halv 12 eftersom det va sena flyg. Lördags var det helt underbart väder så jag gick upp och simmade en timme och sen bara tog det lungt med en runda på stan. På kvällen blev det bio med hela apan pluss några utifrån och det blev The rite.
Igår blev det absolut ingenting förutom en prommis på två timmar.

Nu ska jag snart till jobbet och det ger mig ångest. Men jag såg nyss att det är mindre än två veckor på det där stället! å vad det ska bli skööööööönt. Jag HATAR det.

Nu ska ja på promenad solen skiner, Bye bye





Uff va ja saknar min shivi
<3

20110311

Jag fick jobbet som jag pratade om. börjar kanske redan nästa vecka med alla dessa kurser måste bara se så det passar med mitt nuvarande jobb. Annars blir det inte fören april. Skulle vara könt att komma igång så for som möjligt.

Men annars så, börjar inte jobba fören 13:30 idag så jag jobbar stängning som vanligt. Men är ialla fall inte ensam idag så det ska nog gå bra och ja ska nog komma hem i rätt hyfsad tid, HOPPAS jag. Man vet aldrig vad som kan hända med flygen där borta. Jag är så trött på det där stället folk beter sig som dom vore 14. Men det är bara bita ihopp jag har ju endå bara drygt 2 veckor kvar!!

Men denna fredag har jag också helg jag är ledig i helgen! Och eftersom hela apan nästan kommer vara tom för att det är allas åka hem helg. Så jag tänkte bara ta hand om mig själv, åka och simma,träna, kanske gå och se änglagår 3 som har premiär hos oss idag, och bara mysa :D

Nä om man skulle ta och städa eller gå en promenad kanske?


20110309

Idag gick jag upp tidigt fasten jag har min fri dag. Va ju som sagt på intervju för ett annat jobb på gardemoen. Det gick supert. Jobbet är sjekk in och avang.
Han tyckte det va jätte bra att jag redan jobbade där och är van vid stressen gått många kurser osv. Han hade tydligen vart och köpt kaffe hos mig ett par gånger. Det förklarar varför jag kände igen honom så mycket.
Men men det värkar jätte bra skulle i sånna fall få gå vissa utbildningar som är bra att ha i framtiden och jag får även en 2 veckors kurs i London.
utbildningen är dock ganska lång och kommer ta ett tag innan jag kommer in i det och jag hade ju tänkt att åka hem till sverige snart..
Aja jag har inte fått det än så ska inte grubbla över de än.


Va klar på gardemoen vid tio men var inte hemma fören kl 1. Vi har nämligen haft snö kaos idag. Men efter tre timmar på ett stilla tåg kom ja i alla fall hem till oslo där det regnade.
När ja kom hem gick ja på stan med Danne och Dogge och hittade både de ena och de andra. Nu ska ja försöka få med Danne till gymet för nu kom solen. Hej svej



8 mars

NU har jag sagt upp mig från take off. så jävla gött käns det!! och jag fick reda på att jag får sluta redan sist mars trodde jag skulle bli kvar tills sista april, och det va ju tur det för jag vet inte hur jag skulle orkat med det.

Men jag hade ju bestämt mig för att flytta hem men nu vet jag inte längre hur det blir med det. I morgon ska jag på intervju på radisson och har knaske ett annat jobb på g på ett hotel här i närheten där jag bor. så får jag någon av dom blir jag kvar i oslo ett tag till. Men till sommarn flyttar jag hem bestämt. och har även funderat på att ge Malaga en chans. känner mig som hemma i spanien så varför inte flytta dit och jobba ett litet tag? ialla fall testa det skadar ju inte! :)

annar så är allting bra. Har vart jätte deppig men nu när jag sagt upp mig känns allting mycket mycket bättre. Sen är ju våren snart här :D

Nu ska ja ut och mysa med de andra aporna Hanna har gjort oslos finaste semlor :D

RSS 2.0